Cybertruslen i Danmark bliver kun større; alle kan udsættes for svindel

Danskerne er naive, når det kommer til it-sikkerhed og svindel på nettet. Det sker kun for naboen, tænker de fleste. Hos Mydata ser vi flere og flere tilfælde af svindel, og cybertruslen bliver kun større. Er din computer sikker?

Svindel og hacking er eksploderet indenfor de seneste år, og det bliver kun værre og værre, hvis man skal tro eksperterne. På trods af det har mange danskere – og mange danske virksomheder – slet ikke taget stilling til it-kriminalitet og de konsekvenser, det kan føre med sig.

Hos Mydata bekymrer vi os. Vi kan se, at blandt andet svindel bliver mere og mere udbredt, og metoderne bliver til stadighed mere sofistikerede. Det betyder, at alle – og vi mener virkelig alle – er i risikozonen for at blive hacket.

Mydata bekæmper svindel

Hos Mydata vil vi svindel og hacking til livs. Vi er selvfølgelig klar over, at det ikke kan lade sig gøre i det store billede – men vi kan hjælpe vores kunder. Vi kan forebygge it-kriminalitet på din computer, og vi kan hjælpe dig, hvis du allerede har været udsat for et angreb.

Men danskerne er naive. Det største problem ligger i holdningen til cybercrime; de fleste tror ikke, at de er interessante for svindlerne. Men alle er interessante, når det handler om svindel.

Effektive antivirusprogrammer kan forebygge hacking, men det er ikke nok. Du og dine medarbejdere skal kende til faresignalerne, I skal vide, hvordan I skal gebærde jer på internettet for at undgå de kriminelle. Godtroenhed er interessant for svindlerne, for det er det, der gør os nemme at snyde.

PC Checkup, antivirus og årvågenhed

Vi spiller på flere forskellige tangenter hos Mydata, når vi bekæmper svindel.

Først og fremmest tilbyder vi at give din computer et PC Checkup, hvor vi gennemgår den fra ende til anden. Den kan være inficeret med virus, spyware, malware eller noget helt fjerde, der kan give hackerne adgang, når det rette tidspunkt melder sig. Og som en bonus får din computer sin normale hastighed tilbage, når vi har renset den for unødvendige filer og andet skidt.

Dernæst tilbyder vi en effektiv sikkerhedspakke, der inkluderer antivirus og sikker online backup af alt, hvad der ligger på din computer. Sikkerhedspakken beskytter både Windows PC, Mac og Andriod tablets og smartphones med antivirus, antimalware og automatisk backup til alle i husstanden.

Bliver du udsat for svindel, vil du hade dig selv for ikke at have beskyttet din computer, da du havde muligheden. Hos Mydata kan du få en effektiv løsning, der beskytter din online identitet, dine penge og din familie mod it-kriminelle.