Om My-Data

My-Data er en global IT virksomhed der har eksisteret siden 2011. Vi har i dag over 10.000 kunder som vi sætter en dyd i at servicere med alt som har med IT at gøre.

My-Data har indgået et strategisk samarbejder med nogle af branchens dygtigste sikkerheds firmaer hvor der konstant bliver arbejdet på udviklet produkter som er med til at holde vores kundernes digitale enheder sikre i en tid hvor IT kriminalitet er på sit højeste.

My-Data ́s medarbejder har som hovedformål at møde kunderne i øjenhøjde samt løse de computer problemer du måtte støde ind i, vi sørger for du får hurtig hjælp og de fleste udfordringer kan vi klare med det samme uden det koster noget ekstra.

Vores vision er at gøre det let og overkommeligt at få den rigtige beskyttelse i form af rådgivning, backup, og anti-malware samt altid være der for vores kunder.

my-data logo

Det siger vores kunder

Stine

“Det har været en rigtig lækker service. Har uden tvivl følt mig i trygge hænder. Og supergode medarbejdere.”

Oktober 23, 2018

Palle Ernstsen

“…virkelig kompetente medarbejdere, altid venlige, og tingene bliver forklaret så de er til at forstå for menigmand… jeg anbefaler My-Data til alle jeg kender, som har pc.”

November 19, 2018

Bente Madsen

“Det var et super godt at få et PC check af min computer. Mange tak for god service og betjening.”

November 2, 2017