pc checkup

Gavekort til PC Checkup; så dine nærmeste ikke udsættes for svindel

Vil du hjælpe dine kære med at undgå svindel på internettet? Hos My-Data kan du netop nu købe et gavekort til et PC Checkup, så din ven, bror, mor, søster eller en helt femte kan få undersøgt computeren for virus, slumrende hackerangreb og ondsindede programmer.

It-kriminalitet er ikke længere noget, der kun sker på film. Det er virkeligt. Og det kan ske for både dig, din nabo og ikke mindst for dine nærmeste.

Det Kriminalpræventive Råd har lavet en undersøgelse, der viser, at 4,5% danskere i 2017 var udsat for it-kriminalitet som identitetstyveri, bedrageri, chikane og forskellige former for afpresning.

De 4,5% svarer til 190.000 personer.

Det kan altså også ske for dig og dem, du holder af. Med et gavekort til et PC Checkup fra My-Data kan du forebygge svindel; vi gennemgår computeren systematisk og finder ALT, hvad der måtte være af orme, vira og ondsindede programmer fra hackere

Et gavekort kan være afgørende

Et PC Checkup hos My-Data koster normalt 999,-, men frem til 1. januar 2019 udbyder vi gennemgangen af computere til 799,-, hvis du køber et gavekort. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os – tilbuddet er nemlig ikke tilgængeligt på vores hjemmeside.

Det gavekort, du giver en af dine kære, kan være afgørende for at undgå svindel. Ofte ligger hackernes angreb nemlig og ulmer i computeren, indtil det rette tidspunkt dukker op – og når tidspunktet kommer, risikerer computerens ejer at få hacket sine betalingskort, stjålet sin identitet, misbrugt sine digitale profiler eller blive afpresset for penge på den ene eller anden måde.

My-Data PC Checkup – hvad er det?

Når man give en gave – eller et gavekort – er det naturligvis rart at vide, hvad det helt præcist er, man giver.

Et PC Checkup fra My-Data betyder, at vi gennemgår hele computeren for virus, spyware og malware, ligesom vi sørger for, at der ikke sidder hackere og kigger med over skulderen, når der handles på nettet, bruges netbank eller indtastes personfølsomme data, der kan danne grobund for svindel.

Som en ekstra bonus fjerner vi alle de overflødige filer, der med tiden samler sig på en computer og gør den langsom, så den efterfølgende bliver så god som ny.

Det hele foregår via fjernsupport, så du eller modtageren af gavekortet ikke skal tænke på at aflevere computeren. Vi får en midlertidig kode, der giver os adgang til computeren fra vores kontor, og vi kan ordne det hele, mens du kigger med – når arbejdet er fuldført, har My-Data ikke længere adgang til computeren, og det har eventuelle hackere heller ikke.