Når uheldet er ude; forstå vigtigheden af professionel rådgivning

Når først uheldet er ude, og din computer enten er stået af eller er blevet hacket, er det vigtigt med professionel rådgivning. Med lidt held kan dine filer reddes, selvom det ser håbløst ud.

Når der er knas i maskineriet, kaffen er væltet udover din harddisk eller en modbydelig hacker har installeret ondsindet software på din computer, har du brug for et redningsbælte. Det bedste er naturligvis altid at forberede dig på sandsynlige og usandsynlige scenarier gennem et effektivt antivirus- og backupprogram, men hvis du ikke har gjort det, hvad gør du så?

Du ringer til My-Data. Vi har eksperter bag skærmen, og vi kan hjælpe dig med at finde sikkerhedsbrister på dit netværk. Vi sørger for, at din computer kører som smurt igen, og hvis uheldet er så alvorligt, at dine filer ikke kan reddes, fortæller vi også gerne om vores sikkerhedspakke, der kan hjælpe dig fremadrettet med online backup og antivirus.

Få hjælp via fjernsupport

For at gøre det enkelt og let for dig, har vi udviklet et system, der gør det muligt at hjælpe dig, selvom vi sidder langt fra hinanden. Systemet forbinder dig og din computer med vores supportteam, så vi kan se dit problem med egne øjne og dermed undgå misforståelser – og vigtigst af alt: Vi kan hjælpe dig med det samme.

Holdet af medarbejdere på vores supportteam er specialister i fjernsupport, og de tager dig i hånden gennem hele processen, så det ikke bliver uoverskueligt og forvirrende for dig. Vi løser dine it-problemer, og den store fleksibilitet, fjernsupporten muliggør, betyder, at vi kan finde det tidspunkt, der passer dig bedst.

 

Har vi så adgang til din computer?

Når vi fortæller vores kunder om fjernsupport, oplever vi ofte en umiddelbar skepsis fulgt af spørgsmålet: “Har I så adgang til min computer altid?” – og her er svaret nej. Vi har udelukkende adgang til din computer i den periode, du giver os lov til det. Vi skal bruge en adgangskode, der kun virker i det specifikke tidsrum, og du kan derfor roligt overlade din computer til os.

Når vi har løst dit problem, tager vi gerne et kig på din generelle it-sikkerhed, så vi kan forebygge, at uheldet sker igen.